ΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ

Το οδοντιατρείο βρίσκεται στην Άνω Κυψέλη και λειτουργεί από το 1980. Διαθέτει άρτιο και σύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος είναι εναρμονισμένος με τις τελευταίες προδιαγραφές εργονομίας, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, υγιεινής και αποστείρωσης.

Θεμελιώδης αρχή του οδοντιατρείου μας είναι ο ακριβής τρόπος ενημέρωσης των ασθενών που μας επισκέπτονται. Ενημερώνουμε τους ασθενείς μας και τους εξηγούμε τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα, το κόστος και τις απαιτήσεις χρόνου για κάθε οδοντιατρική θεραπεία που προτείνουμε. Ενθαρρύνονται όλοι οι ασθενείς να κάνουν ερωτήσεις, ώστε να επιλέγεται το πιο κατάλληλο και επιθυμητό σχέδιο θεραπείας.

Τηρούμε επίσης αρχείο με το ιατρικό και το οδοντιατρικό ιστορικό του κάθε ασθενούς μας.

Το φιλικό περιβάλλον του ιατρείου, ο σύγχρονος οδοντιατρικός εξοπλισμός, οι επιστημονικές γνώσεις και η κλινική εμπειρία του οδοντιάτρου συμβάλλουν σε μια υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα.

ΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ

  • Αυτόκαυστο
  • Εντοπιστή ακροριζίου
  • Συσκευή Διοδικού Laser
  • Χειρουργικό μοτέρ
  • Ψηφιακό ακτινογραφικό μηχάνημα

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Η πρώτη επίσκεψη είναι δωρεάν. Σε αυτή γίνεται λήψη του ιατρικού και οδοντιατρικού ιστορικού του ασθενούς. Στη συνέχεια πραγματοποιείται λεπτομερής εξέταση της στοματικής κοιλότητας και λαμβάνονται ακτινογραφίες, όπου χρειάζεται. Τέλος καταστρώνεται ένα πρώτο σχέδιο θεραπείας σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Share This